Schoon is meer dan logisch
Aksoy Cleaning Services

⇒ maatwerk oplossingen
⇒ de beste prijs / garantie
⇒ klanttevredenheid
Nu direct informatie of offerte aanvragen

AKSOY CLEANING SERVICES

Kwaliteit én klantvriendelijkheid, elke dag weer!

Aksoy Cleaning Services is een ervaren ISO 9001 gecertificeerd schoonmaakbedrijf die werkzaamheden uitvoert door heel Nederland. Wij zijn een onderneming met ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Samen met onze goede en voortdurend opgeleide personeelsleden werken wij dagelijks hard om onze klanten een schone werkomgeving te bieden.

U heeft behoefte aan een goed en professioneel schoonmaakbedrijf, dan kunnen wij u van dienst zijn. Aksoy Cleaning Services is een professioneel schoonmaakbedrijf die zich heeft gespecialiseerd in o.a. de medische sector. Wij beschikken over de nodige certificaten voor het reinigen van allerlei medische ruimtes. Voor schoonmaakonderhoud van objecten in al hun diversiteit zoals periodieke schoonmaak van kantoren of bedrijfspanden, zorginstellingen, algemene ruimten, glasbewassing, schoonmaak bij verbouwing en bouwschoonmaak kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Ook voor andere bedrijfsdiensten zoals kantinediensten en keukendiensten kunt u contact met ons opnemen.

Waarom Aksoy Cleaning Services?

  • Proefperiode van 1 maand
  • Schoonmaken wanneer het u uitkomt
  • 98% klanttevredenheidsscore
  • ISO 9001 kwaliteitssysteem
  • Bij klachten binnen 24 uur reactie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Kies voor Aksoy Cleaning Services en besteedt de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit.  Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Stuur ons een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt