Kwaliteit

Wij kiezen er bewust voor om niet alleen te concurreren op basis van prijs maar vooral op basis van kwaliteit en service. Onze opdrachtgevers ervaren dat als zeer positief. Ons doel is om het Midden- en Kleinbedrijf te ontzorgen en op een hoog niveau van schoonmaakdienstverlening te voorzien. Dit doen wij naar aanleiding van uw wensen te inventariseren en door heldere afspraken te maken.

 Laat uw kantoor, bedrijfspand of zorginstelling schoonmaken door ons uitstekende personeel

Wij werken met professionele schoonmakers en maken daarnaast ook regelmatig gebruik van onderaannemers. Wanneer u ons inschakelt voor het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden of zelfstandige klinieken, maken wij op basis van een kritische en zorgvuldige selectie een keuze voor een medewerker die naar onze mening het beste bij u en uw bedrijfscultuur past. Indien u uw bedrijf of instelling laat schoonmaken door Aksoy Cleaning Services controleert ook een van de eigenaren en/of rayonmanagers regelmatig of de kwaliteit van de door ons aangeboden schoonmaak service gewaarborgd blijft. Mede daardoor onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven.

Aksoy Cleaning Services: altijd gericht op de juiste resultaat!

Naast ons standaard schoonmaakprogramma dat met name gericht is op inspanning, kunnen wij ook samen met u een programma opstellen dat vooral gericht is op resultaat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een periodieke schoonmaakdienst voor uw kantoor? Dan kunnen wij voor u, op basis van onze diverse pakketvormen, geheel vrijblijvend een offerte op maat samenstellen. Daarbij houden wij rekening met voor u gewenste kwaliteitsniveau, die bij Aksoy Cleaning Services altijd hoog is. Ongeacht waar u gevestigd bent, wij zijn u graag van dienst. Ons werkgebied is namelijk zeer groot. Wilt u meer weten over wat Aksoy Cleaning Services voor uw bedrijfs- of kantoorpand kan betekenen op het gebied van schoonmaken? Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0647544722 of vul uw gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Aksoy Cleaning Services streeft voortdurend naar optimalisering van de communicatie, productiviteit, kwaliteitsverbetering en certificering.
Communicatie, Productiviteit, Kwaliteit en Certificering worden door Aksoy Cleaning Services gezien als kerncriteria voor een goede schoonmaakdienstverlening.

Kwaliteit is een gegeven dat subjectief geïnterpreteerd wordt: Wat is schoon, wat vindt de opdrachtgever ervan en wat vindt de gebruiker hiervan?

Neem contact met ons op

Stuur ons een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt